kft alapítás Kezdőlap

Kft alapítás

Alapítson Korlátolt Felelősségű Társaságot nálunk gyorsan és egyszerűen megfelelő társasági jogi tanácsadással és szakértelemmel. Magyarország legkedveltebb társasági formáját, a Kft.-ot használva megfelelően és személyre szabva indíthatja el vállalkozását.

Új Kft alapítása 2018. évben ügyvédi jogi képviselettel

Egy új Korlátolt Felelősségű Társaság alapításához 2018-ban az eljáró ügyvédnek, tisztában kell lennie és megfelelő szakmai tapasztalattal kell bírnia az új 2013. évi V. törvénya Polgári Törvénykönyv gazdasági társaságokra vonatkozó részéről is. Alapítson nálunk új Kft.-t 2018 évben is, 20 éves tapasztalattal a cegkreator.hu portálon keresztül. Egy új Kft. lérehozásához és bejegyzéséhez keressen fel minket!

Korlátolt Felelősségű Társaság alapításának menete és lépései gyorsasága és költségei öt lépcsőfokban

Az alábbi tájékoztatóban és a Kft alapítás részletei weblapon, kaphat ügyvédi segítséget Korlátolt Felelősségű Társaság alapításának menetéről-lépéseiről és időtartamáról, valamint költségeiről-illetékéről, elektronikus egyszerűsített cégeljárás során.

Kft alapítása 1. lépés

Kft. alapítás első lépése

Korlátolt Felelősségű Társaság alapítás Időpont egyeztetése

Időpont egyeztetéséhez bátran hívjon minket a 06-harminc-798-03-13-as telefonszámon vagy vegye fel a kapcsolatot velünk az info@cegkreator.hu e-mail címen. Hétfőtől péntekig 9 órától 19:00 óráig munkatársunk fogadja az Ön hívását a cégeljárással felmerülő kérdésekben, és a szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkkal. A lehetséges kérdésekben jogászunk közreműködésével válaszoljuk meg Önnek telefonon vagy e-mailben a Kft alapítás folyamatával kapcsolatosan kért információkat. A cégalapítás elektronikus cégeljárásánál mindösszesen egyszer kell befáradnia irodánkba a szükséges okiratokkal. A Kft alapítás eljárása egyszerű és gyors.

Kft alapítása 2. lépés

Kft. alapítás második lépése

Korlátolt Felelősségű Társaság alapítás Cégiratok létrehozása

A megbeszélt időpontban Ön találkozik jogászunkkal, és felveszi a kapcsolatot személyesen irodánkkal. Jogászunk tájékoztatja Önt a Korlátolt Felelősségű Társaság tulajdonságairól, és az ezzel kapcsolatos felmerülő kérdésekben segítséget nyújt. Bizonyos dokumentumok elkészítését megkönnyíti, ha számunkra előzőleg - a személyes megjelenés előtt - kitölti Tényvázlatunkat tényvázlatunkon, amiben feltünteti számunkra szükséges információkat, és visszaküldi az info@cegkreator.hu e-mail címünkre. (A tényvázlat letöltéséhez - ami a kitöltéshez szükséges segítséget is tartalmazza - csak kattintson a kiemelt Tényvázlat szóra). A cégiratokat a Korlátolt Felelősségű Társaság alapítója vagy tagjai aláírják, és az ügyvéd ellenjegyzéssel látja el. Az ügyfél részére valamennyi dokumentumból eredeti aláírásokkal ellátott, ellenjegyzett példányt adunk. A szerződés aláírása és ellenjegyzési időpontjában a Kft. már megkezdheti előtársaságként a működését és egyidejűleg számlaképes is.

Kft alapítása 3. lépés

Kft alapítás harmadik lépése

Korlátolt Felelősségű Társaság alapítás illetéke és költségei

Az egyszerűsített elektronikus cégeljárás során, a Kft. alapításának illetéke nulla forint. Az egyedüli költség az úgynevezett JÜB megfizetése, ez 1670 Ft. költséget jelent Kft. alapításakor.

Kft alapítása 4. lépés

Kft alapítás negyedik lépése

Korlátolt Felelősségű Társaság alapítás Az elkészült cégiratok beküldése

Az aláírt dokumentumokat elektronikus úton a cégbejegyzési kérelemmel és az illetékbefizetési igazolással együtt elküldik az illetékes Cégbíróság részére. Az elektronikus aktát az eljáró ügyvédi iroda digitális aláírással látja el. " A bejegyzési kérelem elbírálásáról a cégbíróság a bejegyzési kérelem érkezését követő egy munkaórán belül határoz...A kérelem elbírálására nyitva álló határidő számításának kezdő időpontja munkanapokon reggel kilenc óra." (Ctv. 48.§.)

Kft alapítása 5. lépés

Kft alapítás ötödik lépése

Korlátolt Felelősségű Társaság alapítás a Kft. létrejötte és bejegyzése

Az eljáró Cégbíróság e-mailben küld tanúsítványt a meghatalmazott ügyvéd részére, ami már tartalmazza a Kft. cégjegyzékszámát, adószámát és statisztikai számjelét. Rövid határidőn belül megérkezik a cégbejegyző végzés elektronikus úton. Az elektronikusan érkezett végzést az eljáró ügyvéd közvetlenül - az ügyfél kérésére- továbbítja a megadott pénzintézethez. A végzést e-mailben továbbítjuk az ügyfél részére és külön kérésre papíralapon is biztosítjuk a végzést.

Kezdőlap